Basisschool Sint Jozef - Tegelen
MENU

Oriƫntatie / Aanmelden nieuwe leerlingen

Vanaf de leeftijd van vier jaar mogen kinderen naar school. Het is belangrijk dat zij naar school gaan om te wennen en te leren omgaan met andere kinderen. Zo leren zij spelenderwijs allerlei vaardigheden om taal, rekenen en schrijven sneller onder de knie te krijgen. Vanaf vijf jaar is een kind leerplichtig en moet hij of zij naar school.

 

Wij organiseren dit schooljaar een open inloop waarop nieuwe potentiĆ«le leerlingen en hun ouders sfeer kunnen komen proeven op onze school. Er staan tijdens deze momenten medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden. De kijkdagen zijn gepland op maandag 15 januari 2024 van 12.00u tot 14.00u en vrijdag 19 januari 2024 van 9.00u tot 11.00u.

Kom gerust een kijkje nemen in onze school en stel uw vragen!

 

Om u en uw kind alvast een impressie te geven van het onderwijs in de onderbouw op bs. St. Jozef kunt u dit filmpje bekijken. 

 

 

Inschrijven nieuwe leerlingen

De centrale aanmelddag is dinsdag 23 januari 2024, u kunt uw kind deze dag op onze school aanmelden tussen 9.00u en 17.00u. Op deze dag zijn er medewerkers beschikbaar die u indien nodig kunnen helpen bij het invullen van het formulier.

Wanneer u  op bovenstaande momenten niet in de gelegenheid bent om uw kind op bs. St. Jozef in te schrijven, dan kunt u hier het vooraanmeldformulier vinden. Mocht het printen thuis niet mogelijk zijn, dan kunt u een afspraak maken bij de administratie van de school via 077-3260855 om het vooraanmeldingsformulier op te halen.

U kunt dit vooraanmeldingsfomulier ingevuld mailen naar directie.sintjozef@kerobei.nl of in de brievenbus van de school doen (Grotestraat 142, Tegelen). Bij voorkeur voor 1 februari 2024!

Het is belangrijk dat beide ouders het vooraanmeldingsformulier ondertekenen. 

 

Mocht u nog vragen hebben over het inschrijven en/of het invullen van het formulier dan kunt u contact opnemen met Corina van der Bend, teamleidster onderbouw, telefonisch 077-3260855 (maandag, donderdag en vrijdag) of per mail corina.vanderbend@kerobei.nl

 

Ouders waarvan kinderen zijn vooraangemeld ontvangen, ongeveer zes weken voordat het kind vier jaar wordt, een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met de teamleidster van de onderbouw. 

 

Tussentijdse inschrijving

Nieuwe leerlingen die tussentijds willen instromen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, kunnen gedurende het hele schooljaar worden aangemeld. Hiervoor kunt u contact opnemen met de school, telefonisch via 077-3260855 of per mail via directie.sintjozef@kerobei.nl.