Basisschool Sint Jozef - Tegelen
MENU

Oriëntatie - aanmelden nieuwe kinderen

Binnen de gemeente Venlo organiseren we samen met de andere scholen jaarlijks informatieavonden waarop ouders van nieuwe potentiële leerlingen voor het nieuwe schooljaar informatie krijgen en zich kunnen oriënteren op welke school hun kind(eren) het best passende onderwijs kunnen volgen.

In december nodigen wij alle potentiële ouders uit voor deze informatieavond die in januari plaatsvindt. De dag volgend op de informatieavond is er ook een inloopochtend op onze school waar ouders én kinderen welkom zijn om de school in bedrijf te ervaren en verdere verheldering te ontvangen.

Via de gemeente Venlo ontvangen de betreffende ouders de datum, meestal de derde dinsdag in januari, wanneer de formele vooraanmelding is. Op onze schoolsite vindt u de actuele informatie.

Uiteraard is het altijd mogelijk een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek of een oriëntatie voor onze school op andere momenten buiten de hierboven genoemde planning. Hiertoe kan elke ouder telefonisch contact opnemen met school (077-3260855) en vragen naar een van de MT-leden. Mochten deze niet aanwezig zijn of groepstaken hebben, wordt het telefoonnummer genoteerd en wordt u z.s.m. teruggebeld.

Door op deze link klikken kunt u het inschrijfformulier voor onze school downloaden, uitprinten en invullen.