Basisschool Sint Jozef - Tegelen
MENU

Jaarplan

Het jaarplan is een concrete uitwerking en uitvergroting van de items die in het schoolplan worden genoemd. Het jaarplan is opgedeeld in twee halve jaarplannen. Het jaarplan wordt daarom ook halfjaarlijks geƫvalueerd, dit maakt het een dynamisch document.

 

Schooljaar 2021-2022 staat in het teken van de verdere concretisering en implementatie van onze nieuwe visie. Als school hebben we voor schooljaar 2021-2022 de volgende speerpunten:

  • Versterken pedagogisch handelen van de leerkracht (Hoe ga ik als leerkracht met de kinderen in de klas om, hanteer ik de juiste aanpak?)
  • Versterken didactisch handelen en doelgericht werken (Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen nog meer groei laten zien op leergebied?)
  • Ontwikkeling van de professionele cultuur (Hoe werken we als team samen? Is er sprake van een kwaliteitscultuur?)
  • Ontwikkeling visie op het onderwijs aan het jonge kind (Hoe willen we het onderwijs aan de jonge kinderen vorm geven rekening houdend met de visie van de school en zorgen voor een goede aansluiting op de peuterspeelzaal?)


Voor elk van bovenstaande speerpunten hebben we een werkgroep samengesteld. Deze werkgroepen bestaan uit leerkrachten uit iedere bouw, teamleider en/of directeur. Op teamniveau gaan we aan de slag met de verdere ontwikkeling van de professionele cultuur. We leren elkaars kwaliteiten, ontwikkelpunten en talenten steeds beter kennen en gaan deze ook bewust inzetten.

 

Klik hier om naar het huidige jaarplan te gaan.