Basisschool Sint Jozef - Tegelen
MENU

Welkom in groep 7/8

Fenne M√ľnker

Dit zijn wij:

Carnavalsviering

Wat een leuk bedachte creaties zien wij weer in de klas! We hebben er een leuk feest van gemaakt. 
Eerst gezellig samenzijn met wat spelletjes. Daarna de carnavalsviering in de speelzaal. 

Geschminkte dag

Gekkeharendag

Hard aan het werk

Wat zijn het toch toppers die hard kunnen werken. Ze willen iets leren en gaan daar dan ook voor.

Afscheid juf Lynn

Afgelopen half jaar heeft juf Lynn bij ons in de groepen 7 (en 8) stage gelopen. Vanaf februari gaat ze aan de slag bij groep 3/4 bij ons op school. We zijn blij dat we haar hebben mogen leren kennen als een lieve, betrokken en enthousiaste juf. We zullen haar zeker gaan missen, maar we zijn blij dat we haar wel nog op school rond zullen zien lopen. Samen hebben wij er een fijn afscheid van gemaakt.

Boekensushi

Ter promotie van boeken zijn wij met beide groepen 7 aan de slag gegaan met een "boekensushi". Kort gezegd leren de kinderen door deze activiteit een heleboel nieuwe boeken kennen. Ze wilden na de activiteit meteen met de nieuw ontdekte boeken aan de slag. 

Wensboom

Een mooie boom, vol met wensen van & voor hele mooie mensen.

James Bond gymles

Surprise

Donderdag 5 december hebben wij 's middags surprisemiddag gehouden. Dat was erg gezellig! Iedereen heeft zijn best gedaan om iets creatiefs te maken voor de ander.

Herfstwandeling

Op dinsdag 26 november zijn wij met de groepen 7 en 8 in groepjes naar het bos gegaan voor de herfstwandeling. We verzamelden herfstmaterialen en gaven antwoord op verscheidene quizvragen. Er was ook wat vrije tijd over waarin de kinderen verstoppertje konden spelen in de natuur.